Spojte se s námi


Fotbal

West Ham, anebo Manchester United? Lingard se vyjádřil ke své budoucnosti

Jesse Lingard svým příspěvkem na instagramovém profilu zveřejnil příspěvek, díky kterému si lze domyslet jeho další kroky v kariéře.

Publikováno

dne

Anglický záložník Jesse Lingard svým příspěvkem na instagramovém profilu zveřejnil příspěvek, díky kterému si lze domyslet jeho další kroky v kariéře.

Zdroj: West Ham United

Osmadvacetiletý Angličan si dost možná svým hostováním ve West Hamu zachránil kariéru. V Manchesteru United uvadal, trápil se, upadl v nemilost fanoušků. V Londýně se naopak rozehrál k výkonům, jakých jsme u něj už dlouho nebyli svědky.

V šestnácti ligových utkáních si připsal devět branek a pět asistencí, v dubnu dokonce získal cenu pro nejlepšího hráče měsíce. U Kladivářů se zkrátka ihned vypracoval mezi klíčové hráče sestavy.

Byť by si fanoušci West Hamu přáli, aby své hostování přeměnil hráč v trvalý přestup, je Lingardova budoucnost více než nejistá. Ke 30. června 2022 mu končí v Manchesteru United smlouva.

Bude o něj mít klub zájem poté, co se o tolik zlepšil? Anebo bude mít naopak Lingard zájem pokračovat v barvách londýnského klubu? V případě druhé možnosti by samozřejmě muselo dojít k dohodě na úrovni klubů.

Po dnešním vyjádření Lingarda je pravděpodobné, že ve východním Londýně pro příští sezónu nezůstane.

Text, který dnes Lingard zveřejnil na svém instagramovém profilu, vypadá jako děkovná a loučící se řeč. Záložník v ní vyjádřil potěšení nad úspěchem, kterého se mu se spoluhráči podařilo dosáhnout. Děkuje všem členům A-týmu, lékařům, zaměstnancům a fanouškům.

„Bylo skvělé si zahrát s tak skvělou partou hráčů před tak skvělými fanoušky. Byl to jeden z nejlepších okamžiků mé kariéry. Kdekoliv leží má budoucnost, West Ham bude mít v mém srdci speciální místo,“ zakončil Lingard.

Naděje, že by ve West Hamu Lingard pokračoval, svým komentářem utnul Declan Rice, Lingardův velký kamarád: „Bylo to neskutečné a je to hodně emotivní, brácho. Budeš nám všem hrozně chybět.“

Možná se situace vyvine ještě obráceně, ve fotbale je možné vše. Zatím to však vypadá na odchod Lingarda a nové angažmá. Kde, to je dosud nejasné.

Zdroj: Jesse Lingard

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.