Spojte se s námi


Fortuna liga

Kam budou směřovat další kroky Abdallaha Simy? Píše se o Arsenalu či Manchesteru United

Vedení pražské Slavie v čele s Jaroslavem Tvrdíkem se během letního přestupového okna pořádně zapotí. Při skvělém tažení aktuální sezonou na sebe upozornilo hned několik hráčů. Největší zájem poutá nejspíše Abdallah Sima.

Publikováno

dne

Vedení pražské Slavie v čele s Jaroslavem Tvrdíkem se během letního přestupového okna pořádně zapotí. Při skvělém tažení aktuální sezonou na sebe upozornilo hned několik hráčů. Největší zájem poutá nejspíše Abdallah Sima. V britských médiích se skloňoval Arsenal, nyní i Manchester United.

Zdroj: SK Slavia Praha

V Evropské lize to sešívaní dotáhli až do čtvrtfinále, kde po výsledcích 1:1 a 0:4 vypadli s anglickým Arsenalem. Právě ve spojitosti s Gunners se skloňovalo jméno Senegalce Simy.

V průběhu dubna se ale v britských médiích jeho případný přestup do týmu Mikela Artety neobjevil, spekulovalo se pouze v březnu. Nyní se však začalo mluvit o jiném celku – Manchesteru United.

Atmosféru panující na Old Trafford si mezi lety 1996-1998 vychutnával Karel Poborský. V týmu hrál po boku Ryana Giggse, Paula Scholese nebo Davida Beckhama. Nyní „Steve“ kandiduje na pozici předsedy FAČR.

„Sima by mohl vyřešit problémy Manchesteru United,“ napsal britský web Manchester EveningNews. Devatenáctiletá kometa aktuální sezony se stala opravdu žhavým zbožím pro TOP evropské kluby.

Už v neděli by mohl společně se svými spoluhráči ze Slavie oslavit zisk ligového titulu. K udělení koruny jim chybí pouze bod, pokud tedy v utkání s Plzní nepadnou, otázka nadcházejícího mistra bude vyřešena.

Co se bude dít po skončení sezony nevíme, jedno je ale jasné. Zájem nejen o Abdallaha Simu bude enormní a vedení pražského klubu se při snaze udržet tahouny týmu pořádně zapotí.

Zdroj: Manchester EveningNews

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.