Spojte se s námi


Fotbal

Jack Wilshere a John Terry o Součkově červené kartě. Co na ni řekl kouč West Hamu?

Tomáš Souček dostal v utkání Fulhamu s West Hamem v nastaveném čase červenou kartu za nechtěný drobný úder loktem. K situaci se po zápase vyjádřil i John Terry či Jack Wilshere.

Publikováno

dne

Tomáš Souček dostal v utkání Fulhamu s West Hamem v nastaveném čase červenou kartu za nechtěný drobný úder loktem. K situaci se po zápase vyjádřil i John Terry či Jack Wilshere, včetně samotného kouče Kladivářů.

Zdroj: whufc.com

Souček hned po zápase zveřejnil příspěvek, kde se omlouvá Mitrovičovi a celou situaci objasňuje. Do komentářů se vyjádřilo přes 1 700 lidí, jedním z nich byl i bývalý anglický reprezentant Jack Wilshere.

„V žádném případě červená karta kámo, pokračuj v tom co děláš,“ napsal a dočkal se i odpovědi od českého záložníka. „Díky za podporu Jacku! A gratuluju k dalšímu vstřelenému gólu,“ ocenil Souček dobrý vstup Wilsherea do angažmá v Bournemouthu.

Pod jeden z příspěvků na Instagramu se vyjádřil i legendární stoper John Terry. Ani on s červenou kartou nesouhlasí. „Tohle a červená? Nikdy!“

K červené kartě se v pozápasovém rozhovoru vyjádřil i David Moyes, trenér Kladivářů. Mimo toho, že se zastal Součka, naznačil, že se proti rozhodnutí rozhodčího klub odvolá.

„Je mi trapně za toho, kdo seděl u videa, ať už to byl kdokoli. Vůči tomu klukovi je to strašně nespravedlivé. A to ještě určitě přijdou s dostatečným počtem výmluv, aby si sami před sebou obhájili, proč Tomáše vyloučili.“

Zdroj: whufc.com, Instagram

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.