Spojte se s námi


Fotbal

Celta Vigo vs. Villarreal: Preview a tipy na sázení

Rozjetá Celta Vigo přivítá v domácím prostředí Villarreal. Oba týmy bojují o evropské poháry, hosté pomýšlejí dokonce na Ligu mistrů. Oběma celkům však budou chybět největší opory.

Publikováno

dne

Rozjetá Celta Vigo přivítá v domácím prostředí Villarreal. Oba týmy bojují o evropské poháry, hosté pomýšlejí dokonce na Ligu mistrů. Oběma celkům však budou chybět největší opory.

villarreal 2 villarrealcf.es
Zdroj: villarrealcf.es

Celta Vigo se po bídném startu zvedla a prohrála jen jeden z posledních sedmi ligových zápasů (5-1-1). V tabulce poskočila na osmé místo, pět bodů za pátou Barcelonu. V úterý ale Celta vypadla z poháru po prohře 2:5 s Ibizou.

Villarreal se může chlubit ještě lepší sérií, prohrál pouze jeden z posledních patnácti zápasů v La lize (6-8-1). V tabulce je čtvrtý s jednobodovou ztrátou na třetí Atlétiko Madrid. Od prvního místa je vzdálen devět bodů.

Na zlepšených výkonech Celty má velký podíl Iago Aspas. Španělský útočník patří k nejlepším hráčům celé letošní sezóny, po sedmnácti zápasech má parádní bilanci 9+6. Hodně mu pomáhá křídelník Nolito, ten má prsty v šesti ligových brankách.

Villarreal stojí na úderné dvojici Gerard Moreno, Paco Alcacer, oba dali v tomto ročníku devět gólů a připsali si i dvě asistence. Expertem na asistence je Samu Chukwueze, jenž nahrál na pět gólů a dva další sám dal.

Oba týmy mají také spoustu zraněných hráčů, domácím bude chybět právě Aspas, dále Alvarez a Vazquez. I Villarrealu budou chybět oba střelci, Alcacera trápí svalové zranění, Morena koleno. Dále za Žlutou ponorku nenastoupí ani Iborra, Coquelin a Mario.

Zlepšenou formu Celty potvrzuje fakt, že dala v posledních sedmi zápasech čtrnáct gólů. Doma navíc vyhrála poslední čtyři zápasy a inkasovala jen jednou v posledních 335 minutách.

Vzhledem k dobré formě domácích a absenci opor Villarrealu doporučuji vsadit na to, že Celta vyhraje první poločas, nebo celý zápas. Pro opatrnější sázkaře by bylo lepší pojistit se ještě asijským handicapem.

Tip na sázení | Celta Vigo vyhraje první poločas, nebo celý zápas v kurzu 2,47 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.