Spojte se s námi


Fotbal

Králův Spartak Moskva oslovil Lionela Messiho, co na to slavný Argentinec?

Legendární Lionel Messi může vyjednávat o svém dalším působení s týmy mimo Španělsko. V létě mu končí smlouva v Barceloně a tak se mohou začít ozývat případní zájemci.

Publikováno

dne

Legendární Lionel Messi může vyjednávat o svém dalším působení s týmy mimo Španělsko. V létě mu končí smlouva v Barceloně a tak se mohou začít ozývat případní zájemci. Poněkud netradiční cestu zvolil ruský Spartak Moskva.

Luis Suárez, Lionel Messi
Zdroj: fcbarcelona.com

Moskevský celek, ve kterém působí i český reprezentant Alex Král, šel na vyjednávání zcela zpříma, ale zároveň opatrně. Manažer, který spravuje sociální sítě Spartaku, napsal Messimu rovnou do zpráv na jeho Instagramu.

„Ahoj, Leo,“ napsal 22násobný ruský mistr. Jenže držitel šesti Zlatých míčů moc dobře tušil, co se za nevinnou zprávičkou skrývá a zcela jednoznačně odpověděl: „ne“.

Námluvy Spartaku s Messim, tak skončili dříve, než začali. Králův mančaft na svůj Twitter sdílel screenshot vtipné konverzace a napsal k tomu: „Bolest“.

Messiho tedy klub nezíská, ale marketingový ohlas z celého světa rozhodně ano! Tweet má za den přes 234 tisíc lajků.

O Argentince mají mít enormní zájem 3 celky. Manchester City s Pepem Guardiolou, bohaté PSG a i americký celek, vedený Davidem Beckhamem, Inter Miami.

Kam se nakonec 33letý ofenzivní hráč vydá nám ukáže nejspíše letní přestupový termín, kdy mu vyprší smlouva.

Samozřejmě je ve hře stále i varianta prodloužení smlouvy v Barceloně, ale tým je v hluboké krizi a Messiho trpělivost není věčná.

Zdroj: Twitter – FC Spartak Moscow

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.