Spojte se s námi


Fotbal

Novinky z Ligy mistrů: Špatný výkon Wernera a parádní gól Bruna Fernandese

Timo Werner se trápil na hřišti Rennes, i přesto si však Chelsea odvezla 3 body. V zápase na Old Trafford naopak řádil Portugalec Bruno Fernandes, který vsítil dvě branky a první z nich opravdu stojí za to!

Publikováno

dne

Timo Werner se trápil na hřišti Rennes, i přesto si však Chelsea odvezla 3 body. V zápase na Old Trafford naopak řádil Portugalec Bruno Fernandes, který vsítil dvě branky a první z nich opravdu stojí za to!

Zdroj: Transfermarkt.com

Chelsea nakonec vydřela ve Francii 3 body, když v nastaveném čase rozhodl o konečném výsledku 2-1 pro Blues 34letý Olivier Giroud. Timo Werner si tak určitě oddechl, protože v zápase neproměnil dvě 100% šance.

Po jednom špatném výkonu však Wernera nelze hned odsoudit. V dresu Chelsea se mu jinak daří, ve 14 odehraných zápasech napříč všemi soutěžemi vstřelil už 8 gólů.

https://twitter.com/JMNDComps/status/1331357375446433793?s=20

Chelsea má po 4 odehraných zápasech Ligy mistrů již jistý postup do vyřazovací fáze soutěže, když nasbírala v rámci Skupiny E 10 bodů. Zatím se může chlubit i slušným skórem 9:1.

Nyní pojďme na Old Trafford, kde se utkal Manchester United s tureckým Başakşehirem, kterému měl co vracet. V prvním vzájemném utkání totiž Red Devils prohráli na turecké půdě 1-2.

A odplata se jim povedla, na domácí půdě vyhráli jednoznačným skórem 4-1. Velkou zásluhu na tom měl Portugalec Bruno Fernandes, který vsítil dvě branky.

První gól dal navíc už v 7. minutě po odraženém míči, jeho pumelice stojí za to!

Druhá branka přišla o 12 minut později, když Fernandes usměrnil míč do odkryté branky. Poté mohl završit hattrick, ale penaltu přenechal Rashfordovi, který ji bez problému proměnil.

V druhém poločase korigoval skóre hostující Türüç a v nastaveném čase vsítil svůj první gól v Lize mistrů Daniel James.

Bruno Fernandes se od ledna, kdy přišel ze Sportingu Lisabon do Manchesteru, podílel v 35 odehraných zápasech hned na 34 gólech (21 gólů, 13 asistencí). Slušná to bilance.

Zdroje: Livesport, Twitter – mansa, Twitter – Football Tipster, Twitter – UEFA Champions League

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.