Spojte se s námi


Evropská liga

Ubohý výkon Celticu, fanoušci se strefují do vystřídaného hráče, který si raději hrál na telefonu

Média na Britských ostrovech po drtivé porážce od Sparty šijí do Celticu. Prohrát v Celtic Parku s českým soupeřem tak velkým rozdílem (1:4) je pro skotský tradiční klub opravdovou ostudou.

Publikováno

dne

Média na Britských ostrovech po drtivé porážce od Sparty šijí do Celticu. Prohrát v Celtic Parku s českým soupeřem tak velkým rozdílem (1:4) je pro skotský tradiční klub opravdovou ostudou.

https://gmsrp.cachefly.net/images/20/11/06/d7511e9148f55ee9d26ea04df4e42c46/690.jpg
zdroj: BT Sport

Po dvou brankách Juliše prohrával Celtic po poločase již 0:2. V 59. minutě trenér domácího celku vystřídal Elyounnoussiho a za něj poslal na plac Griffithse. Ten v 65. minutě snížil na 1:2, poté už však úřadovali Pražané, hattrick dokonal Juliš a v závěru pojistil výhru Krejčí.

„Tohle je bod zvratu, znovu se tohle rozhodně opakovat nebude, to je jisté,“ řekl po zápase rozzuřený trenér Celticu Neil Lennon.

Jeho tým neunikl brutální kritice, když byl v Britských médiích bičován za málo bojovný výkon a za celkové malé zaujetí hráčů pro utkání. Vystřídaný Elyounnoussi byl dokonce v 83. minutě zápasu přistižen TV kamerou, jak se kouká do mobilního telefonu.

Bývalý útočník Celticu Glasgow Chris Sutton řekl, že kdyby byl v kůži trenéra Lennona, tak by Elyounnoussiho pokutoval a sebral by mu na dva týdny plat. „Je to skandální, neakceptovatelné! Kde je oddanost, hráči mají ke klubu závazky,“ pokračoval Sutton.

České fanoušky naopak mohou těšit výhry pražských „S“, český koeficient dostal konečně malou náplast a připsal si za dvě výhry 4 body do žebříčku koeficientů. Nyní jsme tak poskočili na 19. pozici, když jsem se dostali před Izrael a Chorvatsko.

Nyní máme před sebou Švýcary, kteří mají v evropských pohárech pouze YB Bern. Vytoužená patnáctá pozice je tak stále dosažitelná!

Zdroj: BT Sport, Twitter

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.