Spojte se s námi


Bojové sporty

Galavečer Oktagon 17 dostal výjimku a může se konat! Zápasy Evropské ligy by měly rovněž dostat zelenou

Výborná zpráva! Tenisový turnaj v Ostravě bude, galavečer OKTAGON 17 v Brně taktéž. Čeká se už jen na zelenou pro zápasy Evropské ligy.

Publikováno

dne

Výborná zpráva! Tenisový turnaj v Ostravě bude, galavečer OKTAGON 17 v Brně taktéž. Čeká se už jen na zelenou pro zápasy Evropské ligy.

Zdroj: facebook.com/oktagonvyzva

V České republice platí zákaz veškerých sportovních akcí, nicméně tu byly hned tři žádosti o výjimku. Dvě již byly uděleny, na třetí se čeká.

V první řadě se může radovat tenis, jelikož turnaj WTA v Ostravě dostal od hlavní hygieničky Jarmily Rážové zelenou. Jeho start je plánován na pondělí.

V řadě druhé se může radovat Ondřej Novotný a spolu s ním všichni fanoušci bojových sportů. Třebaže majitel a promotér organizace Oktagon byl připraven na všechny scénáře, rozhodně na výjimku a schválení turnaje v Brně nadávat nebude.

Kdyby to však nevyšlo, řešil možné přesunutí galavečera Oktagon 17 do Rakouska či na Slovensko. Turnaj se uskuteční v sobotu.

Čeká se tak na poslední dobrou zprávu. Zelenou by v brzké době měly dostat i fotbalové kluby, jež čekají domácí zápasy v Evropské lize již příští týden. Jedná se tedy o pražskou Spartu a liberecký Slovan.

Alespoň to tvrdí mluvčí Národní sportovní agentury (NSA) Jakub Večerka. Doufejme tedy, že se jeho slova skutečně potvrdí!

Zdroj: ČTK

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.