Spojte se s námi


Fortuna liga

Lischka o zranění Štetiny i o zápase s Karvinou

Spartu čeká o víkendu ligový zápas s Karvinou. Bude se muset obejít bez zraněného Lukáše Štetiny. Davida Lischka se nejen o jeho zranění rozmluvil pro klubový web Sparty.

Publikováno

dne

Spartu čeká o víkendu ligový zápas s Karvinou. Bude se muset obejít bez zraněného Lukáše Štetiny. Davida Lischka se nejen o jeho zranění rozmluvil pro klubový web Sparty.

Zdroj: sparta.cz

Sparta odehrála v týdnu dvě přátelská utkání, která, co se výsledků týče, nedopadla nejlépe. „Proti Bohemce si trenér chtěl vyzkoušet hráče s menším herním vytížením a ty, kteří se vracejí po zranění, ve druhém proti Žižkovu se pak zkoušely různé věci z pohledu taktiky.”

Sparta v prvních dvou kolech neztratila ani bod, David doufá, že bude tato série pokračovat. „Věříme, že navážeme tam, kde jsme skončili. Máme šest bodů a chceme v tom pokračovat. Klíčem je předvádět i nadále podobné výkony, jako před přestávkou. Na tom jednoznačně můžeme stavět.”

I Karviná vstoupila do ligy výborně, čtyři body po dvou zápasech je na malý slezský celek výborné číslo. „Karviná bude nepříjemná, bude to bojovné utkání. Udělali v týmu několik změn a mají teď dobře poskládaný kádr.”

Spartě bude chybět stoper Lukáš Štetina, jenž se na repre srazu zranil. „Lukášovo zranění je samozřejmě pro nás všechny velká rána. Měl velkou formu, byl to stabilní člen naší obrany. Ale věřím, že ho dokážeme nahradit, Plechy nastupoval v přípravě a nebojím se toho, že by to nezvládl,“ uzavřel Lischka.

Zdroj: Sparta.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.