Spojte se s námi


Hokej

Boston na rozcestí. Chytal Rask letos v jeho barvách naposledy?

Publikováno

dne

Jak známo, finský gólman Tukka Rask se během víkendu rozhodl, že opustí své spoluhráče a vydá se za rodinou, od které byl vlivem upraveného play off a s tím spojené koronovirové situace, odloučen. Jeho náhlé a pro mnohé překvapivé rozhodnutí se však setkalo s plnou podporou jak spoluhráčů, trenérů, tak i vedení Bruins.

zdroj: nhl.com

Někteří jako třeba Mike Milbury ovšem s Raskovým počínáním nesouhlasí. Jeho náhlé a pro mnohé překvapivé rozhodnutí se však setkalo s plnou podporou jak spoluhráčů, trenérů, tak i vedení Bruins.

I přesto se však začíná šuškat, že by vztah mezi klubem a hvězdným gólmanem nemusel být tak růžový, jak se může na první pohled zdát.

Podle Kevina Paula Duponta z deníku Boston Globe by dokonce generální manažer Bruins, Don Sweeney, mohl začít pomalu kontaktovat ostatní kluby s možnou výměnou! Dupont zároveň připomíná fakt, že takovéto počínání není u finského brankáře k vidění poprvé.

„To co můžeme s určitostí konstatovat, je fakt, že Rask už dvakrát předvedl, že není schopný skloubit záležitosti své rodiny s tím, že je brankář hokejové organizace. A to je problém,“ myslí si zámořský novinář.

„To není dobrý způsob, jak vést hokejový tým, nebrat v potaz snahu týmu přežít 4 vyčerpávající série vyřazovacích bojů a získat Stanley Cup, jenž by byl sedmým v historii organizace,“ přemýšlí Dupont.

„Je na čase, aby si obě strany potřásly rukama, zavzpomínaly na mnoho dobrých společných chvilek a udělaly krok, který bude lepší a předvídatelnější pro obě strany. Toto není vztah, který funguje,“ myslí si novinář.

Zdroj: bostonglobe.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.