Spojte se s námi


Fotbal

Watford sestupuje! O které jeho hráče bude v létě zájem?

Publikováno

dne

Watford po nevydařené sezoně sestupuje do druhé anglické ligy. 34 bodů nakonec na záchranu nestačilo a Sršni si tak minimálně rok zahrají Championship. O které jejich hráče ale bude v létě zájem?

Zdroj: watfordfc.com

Největší zájem budou mít kluby pravděpodobně o Francouze Doucorého, který je výborný jak směrem dopředu, tak dozadu. Cena 20 milionů eur je za dvacetiletého hráče velice slušná, tak uvidíme, zda po něm nějaký celek ze středu tabulky nesáhne.

Na druhou ligu je škoda i mladého křídelníka Ismaily Sarra. Senegalský reprezentant je ve Watfordu teprve rok, přesto se v lize stihl podílet na jedenácti gólech. Třeba takovému West Hamu by se podobně rychlý hráč hodil.

V případě šestadvacetiletého Gerrarda Deulofeua je ve hře návrat do rodného Španělska. Deulofeu svým pohybem a skvělým driblinkem zaujal hned několik týmů, které ho zajisté budou chtít získat. Cena? Přijatelných 20 milionů eur.

Čtvrté a poslední jméno je Christian Kabasele. Belgickému stoperovi je už 29 let, na tři až pět sezón by se ale týmům bojující o záchranu mohl hodit. Je poměrně rychlý a skvělý ve vzduchu, ve druhé lize by ho byla škoda.

Zdroj: watfordfc.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.