Spojte se s námi


Fortuna liga

Další pikantní přestup na obzoru! Vrátí se Sýkora do Plzně?

Publikováno

dne

Viktoria Plzeň se snaží posílit na následující sezonu a v jejím hledáčku se objevil i Jan Sýkora. Odchovanec Plzně v minulosti spálil všechny mosty, když při přestupu z Liberce dal přednost sešívaným před mateřským klubem. Viktoria by ale o něj stále měla zájem.

Zdroj: slavia.cz

Západočechům by pomohl přivést konkurenci na kraj zálohy. Kopic na jaře nedisponoval stabilní formou, Kovařík už není nejmladší, navíc několikrát nastupoval i na beku.

Sýkorova výhoda navíc spočívá ve velké univerzálnosti, dokáže zahrát i levého obránce či středního záložníka.

Přestup se ale zatím zdá jako nepravděpodobný. Sýkora strávil sezonu na hostování v Jablonci, stále ale patří mistrovské Slavii. A ta nebude chtít prodávat svým úhlavním konkurentům v boji o titul.

V úvahu by tak možná připadala hráčská kompenzace, ale takovou dohodu nebude snadné najít.

Osud Sýkory tak je zatím neznámý, v minulosti totiž vyšly najevo i spekulace, že má 26letý záložník nabídky ze zahraničí.

Zdroj: slavia.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.