Spojte se s námi


Fotbal

Jadon Sancho se vrátí do Manchesteru City, pokud o něj projeví zájem. Má k tomu své důvody

Publikováno

dne

Anglický deník The Sun přišel s informací, že Jadon Sancho by kývl na nabídku Manchesteru City, pokud by o něj projevil zájem. Hlavním důvodem má být trenér Pep Guardiola, s nímž se v Manchesteru setkal.

Zdroj: Twitter/Sanchooo10

Pokud by se skutečně Jadon Sancho vrátil na Etihad Stadium, Guardiola by měl k dispozici dvě super rychlá anglická křídla Sterlinga a Sancha. To by samozřejmě byla i skvělá zpráva pro anglickou reprezentaci, která by z jejich souhry neskutečně těžila.

Jenomže to má několik háčků! Jedním z nich je potenciální zákaz UEFY pro Citizens, kdy by dva roky nesměli hrát evropské poháry a druhým je cena. Sancha si Borussia Dortmund cení na 115 milionů liber, což je v aktuální situaci ohromná částka.

Musíme však zdůraznit, že jde o jednoho z největších talentů současnosti, který ve svých dvaceti letech dominuje německé Bundeslize, kde v letošní sezoně nastřílel 17 gólů a na dalších 17 nahrál.

Pro Manchester City by to byla velká investice. Navíc když před třemi lety vedení nechalo odejít Sancha do Dortmundu za necelých 8 milionů eur.

Nesmíme však zapomenout, že ve hře je také Manchester United, který má podle anglických médií největší šanci na získání anglického křídelníka. Na Old Trafford by měl navíc své místo na pravém kraji jisté.

Pokud tedy budou skutečně Citizens dva roky bez pohárů a Red Devils zaplatí Borussií požadovanou částku, Sancho zřejmě zamíří tam.

Zdroj: The Sun

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.