Spojte se s námi


Fortuna liga

Slavia Praha přes herní převahu jen remizovala s Plzní

Publikováno

dne

Fotbalisté Slavie Praha remizovali na domácí půdě s Viktorií Plzeň 0:0, bodový rozdíl tedy zůstal osmibodový. V první půli byli jasně aktivnější Pražané, ve druhém poločase se ale hra vyrovnala.

Zdroj: slavia.cz

První šance přišla už ve třetí minutě, kdy na Provodův střílený centr těsně nedosáhl Masopust. Slavia byla první půli jasně aktivnější, v osmé minutě selhal v tutovce kapitán Bořil, míč poslal nad břevno.

V 16. minutě se po zpětné přihrávce Tecla dostal do zakončení Stanciu, z brankové čáry míč odkopával jeden z bránících hráčů. Pěknou střelou z voleje málem otevřel gólový účet Provod, jeho pokus ale prosvištěl jen těsně nad břevnem.

Až ve 36. minutě zahrozili hosté, Čermákova střela ale minula pravou tyč. Pět minut nato se v tutové šanci ocitl Kovařík, zradilo ho však zpracování a míč sebral Kolář. První půli uzavřel Lukáš Masopust, který pálil z otočky pouze do Hrušky.

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Plzeň, v první šanci zablokoval ránu Beauguela Coufal. Pětapadesátá minuta přinesla střelu Provoda z dálky, ta ale Hrušku neohrozila a skončila na tribuně.

Tři minuty nato se v tutovce ocitl Nicolae Stanciu, místo nahrávky na volného Masopusta ale vystřelil, Hruška však jeho pokus brilantním zákrokem vychytal. Na druhé straně to zkoušel hlavou Čermák a jen těsně minul zadní tyč.

Aktivní Beauguel pálil v 74. minutě z otočky, ani on ale prostor mezi tyčemi netrefil. Slavia mohla utkání rozhodnout v 78. minutě, Masopustův centr byl však příliš prudký a dlouhý a Tecl na něj nedosáhl.

Závěr zápasu už větší šanci nepřinesl a body se tak po bezbrankové remíze dělily. Náskok Slavie na Plzeň tak zůstává osmibodový, oba celky čeká ještě sedm zápasů, jeden z toho vzájemný.

Použitý zdroj: slavia.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.