Spojte se s námi


Fortuna liga

Lukáš Štetina prodloužil se Spartou smlouvu do roku 2022

Publikováno

dne

Sparta Praha musí začít pozvolna řešit hned několik hráčů, kterým končí v červnu smlouva a jedním z nich byl i Lukáš Štetina, který s letenským klubem prodloužil svůj kontrakt o další dva roky.

Zdroj: Sparta.cz

Osmadvacetiletý stoper, který působí ve Spartě od léta 2017, tak zůstane na Letné až do roku 2022. Po skvělé úvodní sezoně v rudém dresu, kdy byl dokonce samotnými spoluhráči zvolen nejlepším hráčem sezony, se pozvolna stahoval do ústraní a vyčkával na další šanci.

Tu mu nyní dává trenér Václav Kotal, který Spartu po dlouho trvajících problémech oživil a vdechl ji ztracenou sebedůvěru, díky které začala opět podávat kvalitní výkony, jenž vedly k dvěma letošním ligovým bodům.

„Je to zadostiučinění, to, co dělám pro fotbal, se mi vrátilo. Věřím ve fotbalového boha a mám před sebou čistý stůl, vím, že pro fotbal dělám maximum. Napsalo se toho hodně, ale vím, jak pracuju doma, na tréninku i v zápasech.“

„Ne vždycky to jde tak, jak bych si přál, ale až jednou skončím, budu vědět, že jsem fotbalu dal všechno. Jsem rád, že se mi to vrátilo v podobě nové smlouvy,“ řekl Štetina pro klubový web.

Slovenský stoper od svého příchodu do Sparty odehrál 56 utkání, v nichž vstřelil i tři branky. Dá se však předpokládat, že svoji bilanci nyní pod Kotalem výrazně rozšíří.

Spartu čeká nyní velmi náročný soupeř, když se ve středu střetnou s letos skvěle hrající Viktorií Plzeň.

Použité zdroje: AC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.