Spojte se s námi


Blog

Je mladičký Skot záchranou Arsenalu?

Arsenal už v minulých sezónách hledal nějakého kvalitního hráče do obrany, proto si na konci minulé sezóny vyhlédli mladého, ambiciozního Kierana Tirneye.

Publikováno

dne

Arsenal už v minulých sezonách hledal nějakého kvalitního hráče do obrany, proto si na konci minulé sezóny vyhlédli mladého a ambiciozního Kierana Tirneye.

Arsenal za něj tehdy zaplatil Skotskému Celticu přes 25 miliónů Liber. Avšak tento mladičký skot za Arsenal odehrál pouze pět zápasů, potom k jeho smůle přišlo zranění ramene proti West Hamu. To Skota vyřadilo ze základu Gunners do konce sezóny.

„Opravdu se těším na spolupráci s ním a na to, abych mu dal příležitost hrát. Jeho postoj, závazek a ochota je neuvěřitelná. Myslím, že nám přinese něco zvláštního. Je to škoda to jeho zranění, ale je to součástí jeho vývoje. Ve své kariéře projdete těmito okamžiky. Vyzývám ho, aby to nevzdával, úroveň tlaku je nyní o něco vyšší, ale musí se s tím vypořádat,“ řekl trenér Mikel Arteta.

Arsenal je momentálně na deváté příčce v anglické nejvyšší soutěži, v případě nedohrání soutěže by to pro Gunners mohlo znamenat neúčast v evropských pohárech.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.