Spojte se s námi


Ostatní

900% nárůst platu pro Haalanda! Uspějí Red Devils s takovou nabídkou?

Publikováno

dne

Byť Manchester United několikrát ujistil, že nic není jistého, konkrétní nabídku pro Erlinga Haalanda má připravenou. Její detaily mnohým vyrazí dech!

Norský talent momentálně v Red Bull Salzburg pobírá 20 tisíc liber týdně. Pokud by přestoupil na Old Trafford, přišel by si na mnohem víc! Deník Sun odhalil, že mu vedení Manchesteru United nabízí závratnou sumu 200 tisíc liber týdně! To se rovná 900 % nárůstu platu. Který z fotbalistů by si to nepřál?

Devatenáctiletý útočník je se zástupci Red Devils v kontaktu ohledně lednového přestupu, v rámci něhož by měl ještě do konce sezóny zůstat na hostování v Rakousku. Manchester United však není jediným adeptem, který ho chce zlákat do svých řad.

Sportovní ředitel Red Bull Salzburg je s odchodem Haalanda prakticky smířen: „Je otevřený přestupu, rád by nejpozději v létě změnil klub. Je to pro nás těžké, když na dveře klepe Manchester United, Juventus, Borussia Dortmund a další. Máme v Salzburgu nastaveny určité limity, za které nechceme chodit. Nemůžeme si dovolit jej udržet.“

Který dres by mladíkovi ze země fjordů slušel nejvíce?

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.