Spojte se s námi


Ligue 1

Mbappé musí akceptovat moje rozhodnutí, reagoval na problémy se střídáním Thomas Tuchel

Publikováno

dne

Kylian Mbappé se v závěru utkání proti Montpellier nezachoval zcela nejlépe a v závěrečných minutách se mu nechtělo, kvůli střídání, které připravil trenér Thomas Tuchel, ze hřiště.

Tím tak francouzský útočník ukázal všem svoji lhostejnost a nadřazenost nad ostatními. Co dodat, Tuchel koučuje v Paříži ty nejdražší hvězdy v Evropě, které vydělávají neskutečné peníze a toto chování není bohužel už u top hráčů žádnou výjimkou.

Své v této věci může hrát i to, že Mbappé údajně odmítl prodloužit smlouvu, kterou s PSG má platnou „pouze“ do roku 2022. Právě proto se hovoří o jeho odchodu do Realu Madrid, kde by ho rád viděl především Zinedine Zidane, který by z něho rád udělal druhého Ronalda.

Proti tomuto gestu se rázně postavil především bývalý francouzský útočník Christophe Dugarry, který pro RMC Sport řekl, že Tuchel by měl nechat dvacetiletého útočníka sedět alespoň dva zápasy za jeho chování.

Toto chování ale nehodlá akceptovat ani Tuchel. „Kyliana není těžké vést, má jedinečné myšlení. Je normální, že chce pořád vyhrávat. Ale musí akceptovat to, že bude vystřídán a mít respekt k ostatním hráčům, jako například k Choupo-Motingovi.“

PSG se ve středu utkají v posledním zápase základních skupin Ligy mistrů s Galatasarayem, ovšem na druhý Real Madrid mají náskok pěti bodů a tak už půjde pouze o formalitu pro francouzský celek.

„Věřím, že jsme na zápas připraveni. Všichni hráči chtějí hrát, ale je nezbytně nutné, aby si zahráli všichni,“ naznačil německý kouč možnou rotaci hráčů.

Tuchel tak nejspíše bude šetřit své hráče na víkendové utkání se Saint-Étienne, když v Ligue 1 je na druhém místě nahání s pětibodovým odstupem Marseille.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.