Spojte se s námi


Serie A

Lautaro Martinez na cestě do Barcelony nebo Manchesteru United?

Publikováno

dne

Prezident Interu Milán Giuseppe Marotta chce ukončit spekulace týkající se jeho hráče Lautara Martineze. Ten je spojován s přesunem do Barcelony či Manchesteru United.

Fotbalista začal sezónu skvěle a dal již 7 branek. Už dříve byl tento dvaadvacetiletý Argentinec spojován s Camp Nou, ale to dosud nedopadlo.

Když byl Marotta dotázán, zda chce někdo zaplatit výstupní klauzuli 111 milionů eur, řekl: „To jsou jen spekulace médií. Naši hráči jsou s námi šťastní a pokud chce někdo odejít, musí to opravdu ukázat. Nemáme potřebu hráče prodávat, protože jsme finančně velmi silný klub.“

Martinez, který do Itálie přišel po sezóně 2018-19 z Racing Clubu, dal v Serii A pět gólů a v dalších soutěžích přidal dva. V sobotu svému týmu pomohl zdolat 2:1 Bolognu a po 11 zápasech se Inter nachází jen bodík za vedoucím Juventusem.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.