Spojte se s námi


Fortuna liga

Teplice jednají se Slavií. Do Edenu by měl zamířit Jakub Hora

Publikováno

dne

Fotbalisty Slavie by měl v nejbližších dnech posílit ofenzivní záložník Jakub Hora. Osmadvacetiletý hráč ani nenastoupí do nedělního utkání s Karvinou. „Vzhledem k vyjednávání se Slavií není Kuba v hlavě nastavený na zápas,“ uvedl hodinu před výkopem sportovní ředitel Teplic Štěpán Vachoušek.

Jakub Hora. Zdroj: fkteplice.cz

Na začátku sezony musel skousnout, že ho Teplice nepustily do Jablonce. Nyní je ale na spadnutí mnohem větší přestup. Hora posílí mistrovskou Slavii!

Ačkoliv je rodákovi z Mostu už osmadvacet let, minulá sezona patřila k jedné z nejlepších v jeho kariéře. Jedenácti brankami pomohl Hora Teplicím k postupu do skupiny o Evropskou ligu, ale po ostudném debaklu 0:8 s Mladou Boleslaví v úvodním zápase bylo víceméně hned jasné, že Severočeši vypadnou.

V tomto ročníku se bývalý hráč Plzně, Českých Budějovic či Bohemians Praha 1905 trefil jednou.

Pro Slavii se ale jeví jako dobrá náhrada, která může kdykoliv naskočit. Sešívané čeká náročný program, a proto potřebují další kvalitní hráče.

Hora už jednou ve Slavii působil. V sezoně 2010/2011 zde hostoval z Mostu. Tehdy nastoupil do 28 zápasů a vstřelil dvě branky.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.