Spojte se s námi


Fortuna liga

Neymar a Hazard mohou přinést Ligu Mistrů zpět do Madridu, říká Hagi

Publikováno

dne

Podle Gheorghe Hagiho, v případě, že Neymar skončí v Madridu, tak se Real stane největším favoritem na vítězství nejcennější klubové trofeje v této sezoně.

Brazilská hvězda bývá spojována i se svým bývalým klubem. Neymar chyběl i v prvním zápase Ligue 1, kde obhájci titulu z Paříže porazili v neděli Nimes 3:0.

Sportovní ředitel PSG Leonardo napověděl, že by Neymar mohl opustit klub, řekl totiž, že jednání jsou v pokročilé fázi, ale do Paříže, podle jeho slov nepřišla nabídka, kterou by francouzi přijali.

Zde jsou Hagiho slova: „Pokud podepíší Neymara, tak společně s Hazardem mohou znovu vyhrát Ligu Mistrů. Zidane bude muset najít v týmu místo pro každého z nich, je to ta nejlepš věc, co se vám jako trenérovi může stát. Stačí je namotivovat.“

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.