Spojte se s námi


Premier League

Oficiálně: Arsenal se vytáhl! Nicolas Pepe se stává nejdražší posilou v historii klubu

Publikováno

dne

Navzdory nepříznivým prognózám na počátku letního přestupové okna se vedení Arsenalu odhodlalo k velkým nákupům. Po Martinellim, Ceballosovi a Salibovi se představitelé Gunners vytasili s nejdražším nákupem v historii klubu! Za 72 milionů liber přichází Nicolas Pepe, křídelník Lille OSC.

Zdroj: arsenal.com

Doposud nejdražší posilou Arsenalu byl Pierre-Emerick Aubameyang, který v lednu 2018 přestoupil za 56 milionů liber. To se ale mění!

Za 72 milionů liber přichází na Emirates Stadium Nicolas Pepe. Čtyřiadvacetiletý křídelník OSC Lille se tak stává nejdražší posilou v historii Gunners.

S Arsenalem podepsal reprezentant Pobřeží slonoviny pětiletý kontrakt. Týdně by si křídelník s francouzským původem měl přijít na 130 tisíc liber.

Severolondýnský celek ovšem celou přestupovou částku za Pépého nezaplatí najednou, nejprve vyplatí dvacet milionů liber, zbytek bude následovat ve splátkách.

V uplynulém ročníku francouzské ligy vstřelil Pepe dvaadvacet branek, na dalších jedenáct přihrál a pomohl tak Lille ke druhému místu, které zaručuje místenku v Lize mistrů.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.