Spojte se s námi


La Liga

Zidane se vyjádřil k Pogbovi. Chceme ho a pracujeme na tom, řekl kouč Realu

Publikováno

dne

Trenér Realu Madrid, Zinedine Zidane, podal před úvodním přípravném duelu na severoamerické půdě komentář ohledně potenciálního příchodu Paula Pogby.

Pogba? Jediné, co mohu říct, protože musíme respektovat všechny ostatní, je to, že víme, co ho chceme a pracujeme na tom. Do 31. srpna můžeme dělat změny. Hráči mohou odejít a jiní zase přijít.

Klub a já máme plán, takže uvidíme, co se stane,“ pravil Zinedine Zidane v sobotu před zápasem proti Bayernu Mnichov v rámci International Champions Cupu.

Myslím si, že možná nastal správný čas na to jít po nové výzvě jinde,“ řekl střední záložník Manchesteru United a olej do ohně přilil také jeho agent Mino Raiola.

Jsem v procesu zajišťování Pogbova přestupu jinam,“ řekl charismatický Ital.

Trenér Rudých ďáblů Ole Gunnar Solksjaer se však snaží Francouze udržet za každou cenu a na začátku týdne řekl, že „mu dokáže dát novou výzvu“.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.