Spojte se s námi


La Liga

Atlético nabádá Barcelonu k doplacení osmdesáti milionů za přestup Griezmanna

Publikováno

dne

Atlético Madrid vydalo krátce po oficiálním oznámení přestupu Antoina Griezmanna oficiální komuniké, v němž vyzvalo nový klub francouzského fotbalisty doplatit 80 milionů eur, jelikož k jejich dohodě došlo už v minulé sezoně.

Antoine Griezmann, v zastoupení svým právním zástupcem, se objevil v sídle Profesionální ligové asociace aby jednostranně ukončil smlouvu, která váže hráče s Atlétikem Madrid. Fútbol Club Barcelona předložil ve jméně hráče částku 120 milionů eur.“

Atlético věří, že předložená suma je nedostatečná ke splnění jejího ustanovení, neboť je zřejmé, že závazek hráče a FC Barcelony byl uzavřen před tím, než byla klauzule snížena z částky 200 milionů eur na částku 120 milionů eur.

Zároveň se tak stalo před datem, kdy hráč oznámil svůj konec v klubu dne 14. května. Klub Atlético Madrid je přesvědčen, že k ukončení smlouvy došlo vzhledem k událostem a výrokům hráče před koncem předchozí sezony a proto zahájil postupy považující za vhodné k obraně svých práv a legitimních zájmů,“ zní v oficiálním stanovisku klubu na jeho webovém portálu, který krátce po čtvrté hodině odpolední spadl. Katalánský klub to zatím neokomentoval.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.