Spojte se s námi


Serie A

Inter hostí ve svém prvním zápase Serie A Fiorentinu

Publikováno

dne

Inter odstartuje svojí sezónu proti Fiorentině, která vyhrála 5 z posledních 6 vzájemných duelů, jenž pravidelně nabízí velké gólové přestřelky. V posledních 4 vzájemných zápasech padlo 23 gólů.

Trenér Luciano Spalletti má v týmu dva zběhlíky z Fiorentiny, do týmu totiž v létě přišli Matías Vecino a Borja Valero, kteří by se dnes měli objevit v základní sestavě.

Letní příprava se Interu povedla na výbornou, dokázali porazit Bayern a i Chelsea, ovšem nyní je čeká první soutěžní zápas. A to proti týmu, který se v létě prakticky celý změnil. Ve Fiorentině zůstalo pouze nějakých 9 hráčů a trenér Stefano Pioli bude mít na začátku sezóny co dělat, aby se všichni dokázali sehrát.

STATISTIKY

  • Inter vyhrál posledních 5 zápasů, ve kterých inkasoval pouze 2 góly.
  • Inter prohrál pouze jeden z posledních 10 zápasů.
  • Ve 3 z posledních 4 vzájemných duelů padlo minimálně 5 gólů. Celkem 23 gólů v posledních 4 zápasech.
  • Fiorentina vyhrála 5 z posledních 6 vzájemných duelů.

PREDICTION

Inter vypadá pod novým trenérem Lucianem Spallettim hodně rozjetý a pokud přetaví svojí letní přípravu i do začátku této sezóny, máme se jistě na co těšit.

Tým má velkou kvalitu a jsou dlouho pohromadě, zatímco Fiorentina zažila zemětřesení. Proto je na Inter vypsaný velmi nízký kurz, který se pohybuje okolo 1.55 a víceméně odpovídá realitě.

Vzájemné zápasy jsou ovšem jasně ve prospěch Fiorentiny, což se letos pravděpodobně začne měnit. To co ovšem vzájemné zápasy přinášejí jsou góly. Pouze jednou v posledních 10 zápasech se stalo, aby zápas skončil underem 2.5.

Trenér Luciano Spalletti také vyznává ofenzivní fotbal a tak věřím, že sázka na over 2.5 je zde opět velmi pravděpodobná, i když poněkud riziková.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.