Spojte se s námi


La Liga

Ceballos: Nejsem si jistý, co mi přinese budoucnost, kéž bych to věděl

Publikováno

dne

Jeden z novopečených mistrů Evropy v kategorii do jednadvaceti let, Dani Ceballos, se po skončení turnaje vyjádřil ke svým dalším krokům na klubové úrovni, kde aktuálně hájí barvy Realu Madrid a z jehož kádru má odejít. Zájem prý projevilo AC Milán.

Pravdou je, že ohledně mé budoucnosti není nic jistého. Kéž bych to věděl! Užívám si turnaj a nebudu mluvit o tom, zdali zůstanu nebo ne. Nyní mám dva týdny na to být se svou rodinou a udělat pro mě správné rozhodnutí. Mou prioritou je hrát. Viděli jste, jak jsem se tento týden smál od ucha k uchu. To, co mě činí nejšťastnějším, je hraní,“ řekl Dani Ceballos v mixážní zóně. Ve stejné zprávě se píše i o zájmu ze strany milánského AC.

To by údajně chtělo dvaadvacetiletého rodáka z Utrery získat na dvouroční hostování s klauzulí o zpětném odkupu pro Real. Za ten v uplynulém ročníku sehrál 23 ligových duelů (ve kterých dal 3 branky), 6 pohárových (kde si připsal 2 asistence), třikrát naskočil v Lize mistrů a po jednom startu má v rámci světového šampionátu klubů a UEFA Super Cupu. Tržní hodnota tohoto hráče činila ještě před Eurem U21 rovných 30 milionů.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.