Spojte se s námi


La Liga

Barcelonské béčko posílí Mike van Beijnen, fanoušek Realu Madrid

Publikováno

dne

Do FC Barcelony B přestoupil zdarma krajní obránce Mike van Beijnen, který přichází z NAC Bredy. Kuriozitou je fakt, že se jedná o syna agenta Frenkieho De Jonga, jenž do Barcelony přijde také letos v létě.

Barcelonská rezerva se rozšíří o další novou tvář, kterou se stal Mike van Beijnen, dvacetiletý pravý zadák, jenž se po Ludovitu Reisovi stává druhou posilou B-týmu Barcelony hrajícího třetí nejvyšší soutěže ve Španělsku. Jeho výkupní klauzule činí 100 milionů eur, zdravotní prohlídkou prošel Nizozemec bez potíží a smlouvu podepsal na dva roky.

Kuriózní je, že otcem van Beijnena je jistý Ali Dursun, který zastupuje také Frenkieho De Jonga, další nizozemskou posilu Blaugranas v letošním roce. Ostatně oba spolu hráli v mládežnických výběrech celku Willem II Tilburg. Van Beijnen rovněž trochu rozčeřil vody tím, že při své včerejší prezentaci pózoval s dresem ze sezony 2018/19, namísto nového.

Kontroverzní příspěvek sympatizující s Realem Madrid (zdroj: účet na Twitteru Mike van Beijnena)

Poprask udělaly hlavně příspěvky van Beijnena z před pěti let na jeho osobním Twitteru. V nich se netajil svou náklonností k úhlavnímu rivalovi Barcelony Realu Madrid a tehdejší superhvězdě Bílého baletu Cristianu Ronaldovi.

Kontroverzní příspěvek sympatizující s Realem Madrid (zdroj: účet na Twitteru Mike van Beijnena)
Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.