Spojte se s námi


Fortuna liga

Je to oficiální! Do Sparty přichází Ladislav Krejčí

Publikováno

dne

Sparta pokračuje v tvorbě kádru pro novou sezónu a přivádí další letní posilu. Po Andreasi Vindheimovi a Liboru Kozákovi přichází na Letnou i Ladislav Krejčí ze Zbrojovky Brno.

Zdroj: Sparta.cz

Ladislav Krejčí přichází do Sparty ze Zbrojovky Brno, která jej vychovala. Zájem o tohoto teprve dvacetiletého středního záložníka byl zejména v posledním roce obrovský. Nejvíce se spekulovalo o zájmu Viktorie Plzeň a právě Sparty, nicméně po neúspěchu Brna v baráži o první ligu se přestupová vyjednání rozjela naplno. Krejčí nakonec ze všech nabídek upřednostnil odchod na Letnou.

Krejčí v minulé sezóně odehrál 23 druholigových utkání, ve kterých se třikrát prosadil. O závěr ročníku však přišel vinou svalového zranění.

„Láďa Krejčí je velice talentovaný střední záložník, který prošel všemi mládežnickými reprezentacemi. Je technicky velmi dobře vybavený. První dotek, přehled ve hře, dobré vyhodnocování herních situací patří k jeho silným stránkám. Vzhledem ke svému mládí se musí nadále hodně učit, bude si muset zvyknout na mnohem větší tempo hry, ale díky fyzickým a technickým předpokladům z něj může vyrůst velmi kvalitní hráč,“ řekl na adresu mladého záložníka Tomáš Rosický.

„Přestup do Sparty je pro mě velkým posunem v kariéře. Uvědomuji si sílu Sparty. Jsou tu hráči, kteří mají velkou kvalitu, a těším se, až s nimi budu na hřišti,“ dodává nová posila.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.