Spojte se s námi


La Liga

Tomáš Vaclík má nového trenéra, Sevillu povede nově Julen Lopetegui

Publikováno

dne

Španělská Sevilla odtajnila jméno svého nového kouče. Je jím Julen Lopetegui, který s vedením klubu podepsal smlouvu na tři roky.

Zdroj: www.sevillafc.es

Vše je potvrzeno. Novým koučem Sevilly a tedy i českého brankáře Tomáše Vaclíka se stal Julen Lopetegui. Ten podepsal s klubem smlouvu na tři roky.

Tento dvaapadesátiletý trenér se dostal do povědomí fanoušků zejména v minulém roce, kdy v jednu dobu byl koučem španělské reprezentace a Realu Madrid.

Jenže z tohoto důvodu jej španělský svaz od národního týmu odvolal těsně před startem mistrovství světa a moc dlouho nepobyl ani na lavičce Realu. Madridskému klubu došla trpělivost v říjnu po debaklu s Barcelonou a španělský trenér se tak rázem ocitl bez angažmá.

Nyní se však dočkal. Angažovala jej Sevilla, která nezažila povedenou sezónu. V Evropské lize skončila už v osmifinále, kde ji vyřadila pražská Slavia a v lize obsadila až šesté místo, takže si příští rok zahraje pouze Evropskou ligu, do jejíž skupin se ještě navíc bude muset kvalifikovat přes předkolo.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.