Spojte se s námi


Ligue 1

Trenér Christophe Galtier potvrdil, že Nicolas Pepe, o kterého má zájem PSG s United, v létě odejde

Publikováno

dne

Trenér druhého celku nejvyšší francouzské ligy Christophe Galtier na tiskové konferenci uvedl, že nejlepší střelec týmu Nicolas Pepe v létě Lille opustí, načež potvrdil velký zájem týmů z Premier League.

Útočník z Pobřeží slonoviny si vedl dobře již ve své první sezoně v Lille, kdy nastřílel během 38 zápasů 14 gólů. V uplynulé sezoně své statistiky ještě vylepšil, když ve 39 zápasech nastřílel 21 gólů a u dalších 12 asistoval.

Není tak divu, že je o Pepeho zájem mezi evropskými velkokluby. V médiích se nejvíce objevují zejména dva kluby a to Arsenal s Manchesterem United.

Problémem by však mohla být jeho cena, která by se údajně měla pohybovat okolo 70 milionů liber, což například takový Arsenal s největší pravděpodobností odmítne zaplatit.

Do hry o jeho získání údajně vstoupilo i PSG, pro které by rozhodně tato cena neměla být problém. Pařížský celek navíc nemá na výběr moc kvalitních alternativ na křídlech, což by mohl Pepe vyřešit.

Zatím tak není jasné, kam Pepe zamíří, jisté je však to, že Lille v létě opustí, to v rozhovoru pro Canal+ potvrdil trenér Christophe Galtier. „Nicolas Pepe v létě odejde. Život je takový, fotbal je dnes takový.“

„Je to hráč na nejvyšší úrovni, který má nyní před sebou velké rozhodnutí. Bude o něj velký boj mezi nejlepšími týmy v Evropě. Doufám, že si dá načas, pořádně to promyslí a správně se rozhodně.“

Již dříve avizoval prodej některých hráčů prezident klubu Gerard Lopez. „Myslím si, že toto léto prodáme čtyři nebo pět hráčů, více ne.“

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.