Spojte se s námi


Ostatní

Výkon týdne: Hattrick v podání Sterlinga i Zahaviho, či gólové hody Memphise Depaye

Publikováno

dne

Vítám vás u nové pondělní rubriky, která se bude vždy zaměřovat na tři nejlepší výkony uplynulého týdne. Minulý týden byla reprezentační přestávka, a tak si rozebereme tři nejlepší výkony hráčů v reprezentačních dresech.

zdroj: Ronaldo.com

Čtyřiadvacetiletý záložník Manchesteru City Raheem Sterling byl hlavním strůjcem vítězství Anglie proti výběru Jaroslava Šilhavého. V tomto zápase se blýskl svěřenec Pepa Guardioly hattrickem. Anglie především díky němu zvítězila hladce 5:0, díky čemuž se v kvalifikační skupině A dostala na první pozici.

Hattrick zaznamenal i jednatřicetiletý záložník Izraele Eran Zahavi, a to v zápase s favorizovaným Rakouskem, které nakonec Izrael ovládl poměrem 4:2. Eran Zahavi se trefil i v zápase se Slovinskem, kde vstřelil jediný gól svého mužstva. Reprezentační spoluhráč Ben Chaima se tímto skvělým počinem dostal na vedoucí pozici v tabulce střelců.

Třetím a zároveň i posledním hráčem, který se do naši rubriky dostal, je útočník původem z Nizozemska, jenž obléká dres francouzského Lyonu. Při čtvrteční výhře Nizozemska s Běloruskem (4:0) byl Memphis Depay u všech gólů. Dva vstřelil a sám a u gólu Wijnalduma i van Dijka asistoval. Trefil se i v neděli do sítě Neuera, avšak ani jeho gól nepomohl Nizozemsku k bodům.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.