Spojte se s námi


Evropská liga

Potvrzeno! Zápasy Slavie s Chelsea budou živě na ČT

Publikováno

dne

Na zápasy fotbalistů Slavie proti londýnské Chelsea se těší nejen hráči, ale také fanoušci. Pro český fotbal se jedná o zajímavou konfrontaci. A Česká televize nyní potvrdila, že oba duely čtvrtfinále Evropské ligy bude vysílat v přímých přenosech!

V Edenu se čeká vyprodáno, na Stamford Bridge ale zřejmě „plný dům“ nebude.

Čeští příznivci si mohou oddechnout. Pokud se nedostanou do Edenu, mohou utkání sešívaných proti jednomu z nejlepších týmů na světě sledovat živě na veřejnoprávní televizi. Konkrétně na stanici ČT sport. Jak 11. dubna, tak o týden později začnou přenosy od 20:30, výkop je pak naplánovaný na 21 hodin.

Zatímco pro slávisty se jedná o výjimečný zápas proti výjimečnému soupeři, pro Chelsea je český zástupce tím nejlehčím, kterého mohla dostat. Londýňané v osmifinále doslova přejeli Dynamo Kyjev v součtu 8:0, ve svém středu také mají nejlepšího střelce soutěže devítigólového Girouda, a tak není pochyb, kdo je v dvojutkání favorit.

Jasně stanovené role se ukazují i v zájmu fanoušků obou táborů. Zatímco zápas v Praze bude vyprodaný, v Londýně se „plný dům“ neočekává. Nutno dodat, že Stamford Bridge má dvojnásobně větší kapacitu než téměř jednadvacetitisícové Sinobo Stadium.

 

 

 

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.