Spojte se s námi


Publikováno

dne

V dnešním videu se budeme věnovat stále ještě poměrně novému trenérovi Manchesteru United – Ole Gunnar Solskjærovi, jehož působení na lavičce Rudých ďáblů lze přinejmenším prozatím označit za až překvapivě povedené.

Manchester United se po odchodu Sira Alexe Fergusona, jehož kultu se blíží snad jen neuvěřitelný příběh legendárního Matta Busbyho, dlouhé roky trápil. Zažil hned několik trenérů, jejichž práce s týmem se často zdála být zajímavou, ale s přibývajícím časem a zápasy se Rudí ďáblové začali propadat, a to pořádně.

Vedení United tak vsadilo na taktiku, jejíž provedení jsme mohli s velikým úspěchem vidět například u Barcelony, Realu nebo Atlética, a to angažování respektovaného borce z klubové historie na pozici hlavního trenéra. Úspěch slavil Guardiola, Enrique, Zidane i Simeone, tak proč by to nemělo fungovat se Solskjærem? Zatím se zdá, že i v Manchesteru sáhli po tom pravém.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.