Spojte se s námi


Premier League

Manchester United zválcoval Fulham, outsider bez šance!

Publikováno

dne

V dnešním zápase se Cottagers chtěli pokusit o malý zázrak a uhrát body proti rozjetému Manchesteru United. Paul Pogba byl však proti – samotný jeho výkon vyjádřený dvěma góly stačil na výhru hostů.

Hosté se po výhře 3:0 dostali alespoň do skončení navazujících zápasů kola do top čtyřky, Fulham nadále zůstává v sestupovém pásmu.

Domácí nezačali vůbec špatně, hned ve druhé minutě se do dobré šance dostal Luciano Vietto, nicméně na zadní tyči neuspěl. O dvě minuty později se pak Němec Schürrle neprosadil po centru Mitroviće. Pokud by se Fulham ujal brzkého vedení, vše mohlo být jinak.

Hned ve 13. minutě si však Pogba našel Martialův průnikový pas a z ostrého úhlu prostřelil vysokou střelou brankáře domácích Sergia Rica – 1:0.

Ve 23. minutě se skóre měnilo opět. A byla to podívaná, při které se Anthony Martial proměnil v Messiho. Na vlastní polovině přebral balón, prohnal se kolem Odoie a Le Marchanda a kolem Rica s přehledem skóroval – 2:0.

Pogba byl nadále aktivní, tvořil hru, neustále byl pro Fulham hrozbou. V 64. minutě se Maxime Le Marchand ohnal po Matovi a stáhl Španěla v pokutovém území. Rozhodčí ukázal na puntík označující pokutový kop. K němu se postavil Pogba a střelou do pravého spodního rohu zvýšil skóre na 3:0.

Red Devils vyhráli v řadě již šestý venkovní zápas, což se jim nepodařilo od května 2009. Fulham inkasoval již 58 branek ve 26 kolech, což je třetí nejhorší výsledek v historii Premier League po tolika odehraných zápasech.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.