Spojte se s námi


Fortuna liga

Spartě se po zranění vrací její útočné eso. Naváže hvězdný útočník na svá nejlepší léta?

Publikováno

dne

Václav Kadlec sice ještě není po dlouhodobém zranění kolene plnohodnotně na ligové boje připraven. Očekává se však, že by již během jarních ligových bojů měl svými výkony Spartě pomoci k vyšším příčkám v ligové tabulce.

Kadlec se v lednu zapojil do tréninkového procesu po dlouhých osmi měsících. Sparťanský útočník promeškal celou podzimní ligovou sezónu kvůli zranění kolene, které si způsobil v ligovém zápase proti Jihlavě.

Bývalý reprezentační útočník po svém návratu z Dánska zatím nenavázal na své vynikající výkony, které podával především před svým přestupem do německé Bundesligy.

Kadlecovi se angažmá v Dánsku příliš nevyvedlo. Během necelého ročního působení v Midtjyllandu nastřílel pouze tři góly, a tak se rozhodl využít nabídky pražské Sparty, která jej z Dánska tehdy vykoupila na české poměry za rekordní sumu.

Avšak ani po svém posledním návratu do Sparty zatím Kadlec nedokázal navázat na výkony, které ve Spartě například předváděl před svým přestupem do Eintrachtu Frankfurt nebo během svého půl ročního hostování, kdy ve Spartě během třinácti zápasů nastřílel devět branek.

Po návratu do Česka však sparťanský útočník stále čeká na své dřívější hvězdné výkony, díky kterým o něj stálý přední evropské kluby. Během posledních dvou sezón nastřílel pouze devět ligových gólů, což je na útočníka jeho kvalit opravdu málo.

Václav Kadlec je nyní v nejlepším fotbalovém věku, má obrovské zkušenosti z těžkých zápasů a v neposlední řadě má také velkou chuť dokázat všem, že je ještě schopen podávat velké výkony. Proto si myslím, že jeho comeback na ligové trávníky bude velice úspěšný.



Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.