Spojte se s námi


Ligue 1

Mario Balotelli se z Nice stěhuje do Olympique Marseille

Publikováno

dne

Olympique Marseille ve středu po šestnácté hodině představil novou posilu, jíž se stal italský „potížista“ Mario Balotelli. Ten si s legendárním Patrickem Vieirou, který klub převzal v létě, nepadl do oka a nedostával příliš mnoho prostoru na hřišti. Kvůli tomu si musel hledat nové působiště a tím se stává právě Marseille.

Útočník s pověstí problémového hráče ukončil v Nice předčasně smlouvu a stěhuje se zadarmo do Olympique Marseille. Zde podepsal smlouvu pouze do konce sezony, tedy na šest měsíců. Pokud se však Balotelli ukáže v dobrém světle, není vyloučena nabídka prodloužení kontraktu o jeden rok.

Mario Balotelli přitom v minulých dvou sezonách, pokud nebyl zraněný, býval klíčovým hráčem Nice. Vždyť v sezoně 2016/17 během 28 utkání vstřelil 17 branek a minulou sezonu ve 38 zápasech nasázel gólů hned 26, což jsou bezesporu skvělá čísla.

Jenže letos od Vieiry, který klub převzal v létě, nedostával zdaleka tolik herního prostoru a už v prosinci se legendární Francouz vyjadřoval, že Balotelli nový kontrakt s Nice nepodepíše a může si hledat nové působiště. Za Nice během letošní sezony odehrál italský střelec pouze 10 utkání, což na hráče jeho kvalit není mnoho. Nutno však podotknout, že v tomto ročníku nedokázal ani skórovat, připsal si pouze jednu asistenci.

Ze spolupráce Marseille s Balotellim by mohly mít prospěch obě strany. Marseille se rozhodně hodí střelec, protože vyjma Floriana Thauvina v týmu není jediný hráč, který by vstřelil v lize více než 4 branky a pokud Balotellimu bude vyhovovat herní styl klubu, o branky rozhodně z jeho strany nebude nouze.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.