Spojte se s námi


Fortuna liga

Kam kráčíte, klokani od Botiče? Do druhé ligy?

Publikováno

dne

Bohemians Praha začali Fortuna ligu velmi dobře, tým šlapal a vypadalo to, že tato sezóna pro ně bude pohodová. Jenže přišla zranění a pokles formy a rázem tým hraje o holou záchranu. Zvládnou klokani tuto nastalou situaci s trenérem Martinem Haškem?

Bohemka naposledy vyhrála v 11. kole s Opavou 1:0 a od té doby už žádného soupeře o body neobrala. Takže sezóna, která pro klokany vypadala na začátku velmi dobře (pohybovali se v první polovině tabulky), se rázem zlomila a tým teď bojuje o holý fotbalový život.

Zmar zelenobílých přišel také kvůli zranění klíčových hráčů – Maška, bratří Hašků nebo Júsufa – ale i tak měla Bohemka na to, aby získala více bodů a díky tomu prožila klidnější zimu. Jenže klokani přestali dávat góly, a když už nějaké soupeři nasázeli, k výhře to nevedlo. A bez gólů body prostě nejsou.

Jestli tak nezvládnou poslední kolo podzimu se Slovanem Liberec, skončí v jarní části ligy mezi týmy nelítostně bojujícími o záchranu. Bohemians doplácí na příliš úzký kádr a častá zranění asi nejproduktivnějšího útočníka Júsufa.

Jsem zvědavý, co přijde v únoru, kdy Fortuna liga pokračuje. Trenér Martin Hašek bude muset kádr posílit. A tady bliká jakási jiskřička naděje. Bývalý mecenáš fotbalové Trnavy Vladimír Poór totiž prý uvažuje o tom, že by do Bohemky finančně vstoupil. Jeho vstup do klubu by byl pro klokany dar z nebe, protože jejich rozpočet není, jak známo, bůhvíjak veliký. Uvidíme tedy, jak se Bohemka s novými výzvami popere.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.