Spojte se s námi


Fortuna liga

Blíží se nová posila pro Spartu? West Ham chce koupit pravého beka Reynoldse a obratem jej poslat hostovat na Letnou

Pražská Sparta získala titul, výkony během závěru jarní části ale nastínily to, že je nutné na několika postech posílit a zejména rozšířit kádr. Nyní se spekuluje o posile na pravého beka, která by mohla přijít z West Hamu.

Publikováno

dne

Pražská Sparta získala titul, výkony během závěru jarní části ale nastínily to, že je nutné na několika postech posílit a zejména rozšířit kádr. Nyní se spekuluje o posile na pravého beka, která by mohla přijít z West Hamu.

Sparta je po dlouhých devíti letech mistr ligy a fanoušci si to mohou užívat plnými doušky. Nyní nás čeká pauza před návratem ligového kolotoče, ale i na ní se mnozí těší.

Během ní a přípravy se totiž spekuluje o možných příchodech a jedním z nich by mohl být jednadvacetiletý pravý bek Bryan Reynolds.

Američan ve službách AS Řím v uplynulé sezoně nastupoval za belgické Westerloo a pro Spartu by měl být cenově nedosažitelný. V březnu si zahrál i za seniorský tým USA.

Ovšem to neznamená, že na Letnou nedorazí. Největším zájemcem o jeho služby má totiž být West Ham, který se Spartou spojuje osoba Daniela Křetínského.

A právě toto spojení by mohlo nést ovoce. Dle novináře Toma Bogerta z The Athletic by měl Reynolds obratem zamířit na hostování právě do Sparty.

Ve West Hamu by aktuálně nenastupoval, klub prodloužil smlouvu s Vladimírem Coufalem. Sparta má nicméně na tomto postu dost možná největší slabinu.

Střídají se na něm Tomáš Wiesner s Janem Mejdrem, každý má ale určitou slabou stránku, která by v Evropě mohla znamenat vyřazení.

West Ham nicméně není jediným týmem, který se o Reynoldse zajímá. Koupit jej chtějí i týmy z Belgie či Nizozemska a vše je tak na hráči, který si musí vybrat.

UPDATE: Novinář serveru The Athletic se následně na Twitteru opravil a jednat se nemá o pražskou Spartu, nýbrž Spartu Rotterdam, která v uplynulé sezoně Eredivisie skončila na šesté příčce.

Zdroj: The Athletic

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.