Spojte se s námi


La Liga

Getafe si poradilo s Eibarem a slaví první výhru v sezóně

Publikováno

dne

Getafe si po prohře na Santiagu Bernabeu spravilo chuť, když po gólech Angela a Moliny porazilo Eibar 2:0. Fotbalisté Eibaru si na první body budou muset počkat minimálně další týden.

První poločas hráli více na míči fotbalisté Eibaru, avšak byli to domácí, kteří se dostali do vedení. V 18. minutě našel Mata svoji přihrávkou Angela, jenž tvrdou střelou z šestnáctky prostřelil Dmitroviče. Střela Angela byla zároveň jedinou střelou na branku, kterou mohli diváci v nepříliš atraktivním prvním poločase vidět.

V úvodu druhé půle byl blízko vyrovnání Enrich, jeho hlavička z rohového kopu prolétla těsně vedle tyče. Jinak se ale hra odvíjela podobně jako v prvním dějství, Eibar držel balón na svých kopačkách, avšak přes obranu domácích se nemohl dostat. Nakonec se to hostům povedlo, v 88. minutě dostal přihrávku za obranu Enrich, přihrávkou do středu vápna našel Charlese, který ale ve stoprocentní šanci nedokázal trefit balón ideálně .Domácí ještě dokázali navýšit vedení, v samém závěru se do brejku dostal Amath, který upláchl po pravé straně, přihrávkou pod sebe našel Molinu a ten nadvakrát dokázal propasírovat balón za Dmitroviče.

Eibar sice měl v zápase balón na svých kopačkách déle než soupeř, bez střely na bránu se ale zkrátka vyhrát nedá. Getafe naopak proměnilo obě své šance a jsou to oni, kdo si v souboji dvou poražených z prvního kola připisuje první tři body do tabulky. Hosté si budou muset na první body počkat minimálně další týden.

 

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.