Spojte se s námi


Fotbal

Poslední kolo Sazka Fantasy: Jediní Chorvaté zvítězili po devadesáti minutách. Chybět nesměli Messi a Mbappé, coby smutný král střelců

Poslední kolo ovládli Chorvaté, neboť jako jediní zvládli zvítězit v základní hrací době. I mimo Chorvatsko samozřejmě vyčnívali některé individuality. Pokud jste pomýšleli na úspěch, nebylo možné vynechat hlavně Mbappého s Messim.

Publikováno

dne

Poslední kolo ovládli Chorvaté, neboť jako jediní zvládli zvítězit v základní hrací době. I mimo Chorvatsko samozřejmě vyčnívali některé individuality. Pokud jste pomýšleli na úspěch, nebylo možné vynechat hlavně Mbappého s Messim.

Brankář

Právě z důvodu vítězství v základní hrací době, byť s inkasovaným gólem dopadl nejlépe se třemi body Chorvat Dominik Livakovič. Jeho protějšek v bráně Maroka skončil boj o třetí místo s bilancí -1 bod. Finále ve kterém padlo šest gólů nebylo pro gólmany úplně příznivé.

Obrana

Králem obrany je střelec úvodní branky v souboji o třetí místo. Tím je Joško Gvardiol, který získal deset bodů. Dalšími správnými volbami byli Stanisič a Šutalo. Lepší než tihle dva byl ještě Achraf Dari, jakožto střelec jediného gólu Maroka se sedmi body.

Záloha

Záloha vítěze kola, trenéra tvalentix byla složena následovně. Chorvaté Modrič, Kovačič a Majer. Každý nasbíral 4 body. Ještě o dva více zapsal poslední článek sestavy ve středu pole a sice Alexis Mac Allister z Argentiny.

Riskantní, ale nakonec také vynikající volbou byl Angel Di Maria, u kterého se do poslední chvíle nevědělo jestli, nebo na jak dlouho nastoupí. Nakonec nastoupil a pro něj hodně emotivní finále sám okořenil gólem a nasbíral celkem 9 bodů.

Útok

Tady je jasný král. Střelec hattricku ve finále mistrovství světa, to je titul hodný jen těch opravdu nejvýjimečnějších. A právě tím je Kylián Mbappé. Nabíral celkem 14 bodů, případně 28 pokud jste ho ve svém týmu zvolili kapitánem.

Špatně na tom nebyl samozřejmě ani Lionel Messi, co by dvougólový střelec. Ten získal 11 bodů. Úspěšní pak tuhle famózní dvojici doplnili o Mislava Oršiče, který se také gólově prosadil a na svůj účet zapsal 9 bodů.

Zdroj: Sazka Fantasy

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.