Spojte se s námi


Fotbal

Francie vs. Maroko: Preview a tipy na sázení

Výběr Francie stále žije svůj sen o obhajobě titulu mistrů světa z roku 2018. Zbývají poslední dvě překážky. Tou první bude ve čtvrtek silný výběr Maroka. V případě úspěchu to ve finále bude lepší z dvojice Argentina/Chorvatsko.

Publikováno

dne

Výběr Francie stále žije svůj sen o obhajobě titulu mistrů světa z roku 2018. Zbývají poslední dvě překážky. Tou první bude ve čtvrtek silný výběr Maroka. V případě úspěchu to ve finále bude lepší z dvojice Argentina/Chorvatsko.

Už ten první krok bude nesmírně těžký. Maročané krom jednoho vlastního gólu nedostali za celý turnaj jedinou branku! A to proti sobě měli Chorvatsko. Belgii, Kanadu, Španělsko a Portugalsko, takže žádná ořezávátka, ale opravdu obrovská palebná síla.

Přes všechny tyto týmy Maroko prošlo až sem, do semifinále mistrovství světa, což je historický milník, neboť se to až do teď žádnému africkému celku nepovedlo.

Navíc hraje poměrně koukatelný fotbal. Např. v posledním duelu s Portugalskem skočil zápas poměrem 9:11 na střely, nebo 3:3 ve střelách mezi tři tyče. 

A Francie? Když vynecháme zápas s Tuniskem ve skupině, kde nastoupila lavička, tak si poradila s Austrálií, Dánskem, Polskem a naposled ve čtvrtfinále s velmi silnou Anglií.

Maroko už nyní dosáhlo úžasného úspěchu. Nicméně bude bojovat spíše o medaili z bronzu, nežli zlatou. Francie má opravdu skvěle vyladěný tým a ukázala, že se umí doplňovat.

Přeci jen v zápase s Anglií nebyl vůbec vidět hvězdný Mbappé. O góly se však postarali jiní a tak může jít výběr Les Bleus dál. Trochu překvapivě se prosadil Tchouaméni a o poznání méně překvapivě také Giroud. Na oba góly přihrál Griezmann.

Obrovsky propracovaná a poctivá obrana tentokrát dle mého inkasuje. Věřím, že Francie zápas zvládne v základní hrací době. Maroko navíc řeší některé absence.

Kvůli červené kartě určitě nenastoupí Walid Cheddira. Drobná zranění a tedy nejistý start řeší Aguerd, Mazraoui a také Ziyech, což by byly případně velmi citelné ztráty. Pokud to ale jen trochu půjde, do semifinále MS určitě všichni nastoupí.

>
Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.