Spojte se s námi


Publikováno

dne

Příbram se v zápase proti Bohemians dostala hned v 5. minutě do vedení, když se trefil Matoušek. Zásadní moment přišel ve 26. minutě, když gólman hostů Fryšták hnusně trefil Rezka a šel pod sprchy. Následnou penaltu proměnil Slepička. V 51. minutě po krásném průniku zvýšil Matoušek a na 4:0 nádhernou ranou upravoval Květ. Snížil Helal, který zaznamenal první gól za Bohemians. Poté byl vyloučen druhý hostující hráč, tentokrát Šmíd. I přesto ještě korigoval skóre Filip Hašek. 

Příbram – Bohemians Praha 1905 4:2

Góly: 5. a 51. Matoušek, 27. z pen. Slepička, 58. Květ – 66. Helal, 88. F. Hašek.

Červené karty: 22. Fryšták, 74. Šmíd (oba Bohemians).

Sestavy: Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel – Fantiš, Kilián, Květ (75. Katidis), Matoušek (77. Jandera), Rezek – Slepička (70. Průcha). Trenér: Csaplár.

Bohemians: Fryšták – Dostál, Bederka, Šmíd, Švec – Reiter (66. Záviška), Jindřišek, F. Hašek, Vaníček (26. Valeš) – Mašek, Juliš (56. Hilál). Trenér: M. Hašek st.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.