Spojte se s námi


Premier League

Talent Fred by měl podle ředitele Šachtaru odejít buď do City, nebo United

Publikováno

dne

Brazilec Fred, celým jménem Frederico Rodrigues de Paula Santos, sice na konci minulé sezony podepsal s Šachtarem Doněck novou smlouvu do roku 2021, ale je téměř jisté, že ji nedodrží. V létě by měl odejít do většího klubu, výkonný ředitel Šachtaru Sergej Pankin očekává, že do jednoho ze dvou slovutných klubů z Manchesteru. 

Fred je odchovancem brazilského klubu Internacional, ale již před pěti lety se stěhoval do Evropy, konkrétně ho vyskautoval Šachtar Doněck. V Ukrajině si již připsal 146 startů, vstřelil 14 gólů a na 12 přihrál. V prosinci roku 2015 mu ale byl udělen trest za doping, 170 centimetrů vysoký středopolař si rok nezahrál.

Ale vrátil se ve skvělé formě a zejména letos září. Nedávno se spekulovalo, že je již dohodnut na přestupu do Manchesteru City, jenže to sám šestinásobný brazilský reprezentant vyloučil. Šachtar se ale z jeho ztrátou již smířil, výkonný ředitel Pankin se nechal slyšet, že odejde do jednoho ze dvou Manchesterů.

„Když to nebude Manchester City, tak to bude Manchester United. Je připravený hrát v nejlepších soutěžích světa, prozradil. Ukrajinský klub bude požadovat 60 milionů eur.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.