Spojte se s námi


Bojové sporty

Ragozin reaguje na Vémolovy výmluvy: Ať si vybere váhu a neutíká, vzkazuje ruský zápasník

V zápas s Karlosem Vémolou již ruský zápasník Mikhail Ragozin příliš nevěří. Vše stojí na Vémolovi, který se k zápasu příliš nemá, navíc si plánuje zápasy a Ragozin mezi soupeři není. Co na to ruský fighter řekl?

Publikováno

dne

V zápas s Karlosem Vémolou již ruský zápasník Mikhail Ragozin příliš nevěří. Vše stojí na Vémolovi, který se k zápasu příliš nemá, navíc si plánuje zápasy a Ragozin mezi soupeři není. Co na to ruský fighter řekl?

Zdroj: Oktagon MMA

Mikhail Ragozin se měl s Karlosem Vémolou utkat již před pár lety, český zápasník však ze zápasu odstoupil kvůli zranění.

Nedávno se tak začalo mluvit o tom, že se na zápase domluví. Dohodly se i organizace OKTAGON s RCC, Vémola se však k souboji s ruským bijcem příliš nemá.

Ten už příliš nevěří tomu, že se s ním vůbec utká. O souboj s ním se totiž přihlásil Viktor Pešta a OKTAGON s tím souhlasí, a tak je jasné, že Vémola tento zápas nechce.

„Zajímalo by mě, jestli ho poprosil Karlos a co mu za to nabídnul. Když se mluví o zápase s Karlosem, je mnoho problémů, proč to nejde. Když jde o zápas s Viktorem, už nejsou žádné problémy. Nevadí finance, Instagram, že mě nikdo v Česku nezná. Paradoxně na zápase s Karlosem by organizace vydělala více. Tady je vidět, že jim ten zápas Karlos neodsouhlasil,” řekl v rozhovoru pro Kaocko.

Právě Vémolovy výmluvy jsou to, co Ragozinovi nejvíce vadí. Vémola totiž Ragozina ponižuje podobně, jako v minulosti právě Peštu.

“Nejprve peníze, pak že mám slabý Instagram. Potom, že má po operaci. Jestli nemá rameno na 100 procent v pořádku a jde do boje o titul, tak to znamená, že sám ví, jak nebezpečný je jeho soupeř, že může jít do zápasu i zraněný,“ dodal.

Já chápu, že pro něj nejsem easy money fight, tak on to má rád. Nejsem ani starý, nejsem váhově lehký soupeř, nejsem v žebříčku z druhé dvoustovky. Já mu i nabídnul, ať si vybere váhu. Já můžu jít 84 i 93. Nemám problém, ať si vybere a neutíká přede mnou,” zakončil Rus.

Zdroj: Kaocko

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.