Spojte se s námi


Fotbal

Lukáš Masopust byl proti Albánii klíčovým hráčem! Podívejte se na sestřih jeho výkonu

V pražské Slavii mu v zimě přibyla obrovská konkurence v podobě Alexandra Baha, ale i přesto na jaře odehrál v sešívaném dresu velkou porci minut. Reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý na Lukáše Masopusta dlouhodobě sází

Publikováno

dne

V pražské Slavii mu v zimě přibyla obrovská konkurence v podobě Alexandra Baha, ale i přesto na jaře odehrál v sešívaném dresu velkou porci minut. Reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý na Lukáše Masopusta dlouhodobě sází a v zápase proti Albánii se ukázalo, že naprosto oprávněně.

Zdroj: SK Slavia Praha

Experti si před generálkou na evropským šamionát lámali hlavu nad složením stoperské dvojice a také se často dohadovali, jestli by právě na postu Masopusta neměl naskočit talent Adam Hložek.

Jenže slávista je doslova vyvedl z omylu. Proti Albánii si připsal asistenci a gól. K tomu byl ještě velice platný do defenzivy. Dosáhl 75% úspěšnosti přihrávek (24 přesných přihrávek).

Devětkrát ztratil míč a třikrát ho naopak dovedl získat. Na sestřih jeho mimořádného výkonu korunovaného gólem se podívejte sami.

https://twitter.com/Panpicuss/status/1402718726651355151?s=20

Myslíte, že by měl 28letý křídelník naskočit v základní sestavě proti Skotsku, nebo byste ho i po povedeném výkonu posadili na lavičku náhradníků?

Zdroj: Panpicus

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.