Spojte se s námi


Fotbal

Aarhus vs. Brondby Kodaň: Preview a tipy na sázení

Publikováno

dne

Čtvrteční zápas Aarhusu s Brondby Kodaň může hodně napovědět, se kterým dánským celkem se Slavia a pravděpodobně i Sparta mohou střetnout v kvalifikaci do Ligy mistrů. Celek z Kodaně má v ruce mečbol.

Zdroj: Pixabay

Sparta bude v zápase fandit Aarhusu, jelikož v případě, že skončí Midtjylland v lize druhý, bude pravděpodobně nenasazená.

Aarhusu se v nadstavbě daří, vyhrál tři z posledních pěti zápasů (3-0-2) a v tabulce poskočil na čtvrté místo. Dva zápasy před koncem ročníku už se nemůže dostat na třetí místo, hlavním cílem tak bude udržet čtvrtou příčku.

Brondby má díky prohře Midtjyllandu mečbol, v případě výhry jej může kolo před koncem vystřídat na prvním místě. Formu ale nemá ideální, prohrálo ve dvou z posledních tří kol (1-0-2).

Oporou domácích je zkušený hroťák Patrick Mortensen, v lize dal zatím patnáct gólů, přidal dvě asistence. Za zmínku stojí i talentovaný křídelník Jón Dagur Thorsteinsson, autor šesti gólů a tří asistencí.

Za Brondby pálí ostrými Mikael Uhre, šikovný útočník se v lize prosadil sedmnáctkrát, k tomu šestkrát asistoval. Dalších deset gólů a jedenáct asistencí má na triku jednadvacetiletý záložník Jesper Lindström.

Brondby se trápí především v defenzivě, v posledních třech kolech dostalo sedm gólů.

To hraje Aarhusu do karet, ten dal totiž ve čtyřech z posledních šesti zápasů minimálně dva góly.

Vzhledem k motivaci dostat se do čela tabulky si myslím, že Brondby zápas vyhraje.

Tip na sázení | Brondby vyhraje v kurzu 2.45 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.