Spojte se s námi


Fortuna liga

Jablonec vs. Sigma Olomouc: Preview a tipy na sázení

Aktuální ročník české ligy míří do finiše. O titulu a sestupujících je téměř rozhodnuto. To nejzajímavější se děje v bojích o TOP 4. Zbývá pouze několik kol do konce a stále na ni může pomýšlet až 5 týmů.

Publikováno

dne

Aktuální ročník české ligy míří do finiše. O titulu a sestupujících je téměř rozhodnuto. To nejzajímavější se děje v bojích o TOP 4. Zbývá pouze několik kol do konce a stále na ni může pomýšlet až 5 týmů. Tyto naděje může živit i Jablonec, který je ve skvělé formě. Má výbornou výchozí pozici. Potvrdí roli favorita i dnes proti Olomouci?

Zdroj: FK Jablonec

Už teď je jasné, že tato sezóna skončí pro Jablonec úspěchem. Domácí jsou na 2. místě a útočí na nejlepší umístění, na které kdy v historii české ligy dosáhli.

Na jaře se Radův mančaft rozjel do obrovské fazóny. Z posledních 9 zápasů vyhrál 7 z nich a dva měsíce v lize neprohrál. Tým táhne gólový Schranz, do staré formy se dostává také útočník Doležal, hráči si věří, jsou v laufu.

Kouč Rada opět dělá se svým týmem učiněné zázraky. Dostává z něj absolutní maximum a nese to své ovoce. Ne náhodou patří Rada mezi nejlepší trenéry ligy.

Zranění: Holík, Martinec

Proti favoritovi dnes nastoupí Olomouc. Hosté mohli v úvodu sezóny pomýšlet na vyšší umístění. Poté však přišly zbytečné ztráty, úpadek výkonnosti a tým se propadl. Aktuální 9. místo odráží realitu.

Na lepší umístění zkrátka tento tým nemá. Sezóna pro něj prakticky už skončila a motivaci do zbývajících zápasů budou hledat hráči Sigmy dost složitě. V TOP 10 se nejspíše udrží a na 8. Pardubice už ztrácí propastných 6 bodů.

Navíc se nehraje nadstavba, takže kluby ze středu tabulky nemají naději možnost zahrát si o evropské poháry. Sigma se však rozhodně bude chtít rozloučit s tímto ročníkem v pozitivním duchu. Proti Jablonci bude také doufat v prodloužení vynikající venkovní formy (na cizích hřištích 5 zápasů v řadě neprohrála).

Zranění: Yunus, Greššák, Zmrzlý

Na co si vsadit?

Zde dává smysl jediná sázka, a to výhra Jablonce v krásném kurzu. Domácí mají ohromnou motivaci dnes uspět. Útočí na 2. místo.

V příští sezoně si můžou zahrát v předkole Ligy mistrů. Mají fantastickou formu. 3 body jsou povinností. Proti utrápené Olomouci by to měli zvládnout.

Tip na sázení | Výhra Jablonce v kurzu 1,60 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.