Spojte se s námi


Fotbal

Mourinho nemusí po vyhazovu z Tottenhamu smutnit. Dostal pořádný zlatý padák!

José Mourinho nemusí po odchodu ze Spurs truchlit. Dostal totiž zlatý padák, kterého si bude moci na své dovolené dozajista užívat. Portugalský kouč se zcela jistě do dalšího angažmá cpát jen tak nebude.

Publikováno

dne

José Mourinho nemusí po odchodu ze Spurs truchlit. Dostal totiž zlatý padák, kterého si bude moci na své dovolené dozajista užívat. Portugalský kouč se proto zcela jistě do dalšího angažmá cpát jen tak nebude.

Zdroj: Crystal Palace FC

José Mourinho je expertem na smlouvy. Již popáté totiž po svém vyhazovu zinkasoval nemalé peníze. V roce 2007 dostal od Chelsea 18 milionů liber, o pět let později získal od Realu Madrid o milion méně.

V roce 2015 skončil opět v Chelsea a získal 12,5 milionů liber, následně po konci v Manchesteru United obdržel 15 milionů liber.

Částka, kterou ovšem získal nyní, je suverénně nejvyšší. Tottenham mu musel vyplatit 30 milionů liber, což je necelá miliarda korun.

To již rozhodně není zanedbatelná částka. Mourinho ovšem postupem času přichází o svou reputaci.

Osmapadesátiletý kouč od roku 2010 působil v pěti různých týmech. Dříve sbíral úspěch za úspěchem, nyní tomu tak není.

Přesto mu nejde odepřít poslední výhra v Premier League s Chelsea v sezoně 2014/15 či vítězství v Evropské lize v sezoně 2016/17 s Manchesterem United.

Zdroj: The Sack Race, Wikipedia

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.