Spojte se s námi


Fortuna liga

Remíza s Jabloncem? Druhý poločas byl lepší, zasloužená remíza, řekl Šulc

Plzeňská Viktoria měla šanci dotáhnout se na své rivaly v cestě za pohárovými příčkami. V důležitém utkání s Jabloncem nicméně vyhrát nedokázala a s remízou 1:1 nemůže být spokojena.

Publikováno

dne

Plzeňská Viktoria měla šanci dotáhnout se na své rivaly v cestě za pohárovými příčkami. V důležitém utkání s Jabloncem nicméně vyhrát nedokázala a s remízou 1:1 nemůže být spokojena. Co po utkání řekl záložník Viktorie Pavel Šulc?

Zdroj: FC Viktoria Plzeň

Plzeň šla do utkání s jediným cílem, a to vítězstvím. Za tím si šla od první minuty. Aktivní Viktoria se dostala do vedení ve 41. minutě, když se trefil Adriel Ba Loua.

„Do prvního poločasu jsme nastoupili dobře. Hráli jsme líp, byli aktivnější a lepší na míči než Jablonec,“ řekl Pavel Šulc v rozhovoru pro klubový web.

Druhý poločas nicméně převzal otěže utkání Jablonec a zaslouženě srovnal. Zápas tak skončil remízou 1:1, se kterou je více spokojen tým Petra Rady.

„Ve druhém poločase byl lepší Jablonec. Přehrával nás, dostali jsme gól… Šance jsme si vytvořili vlastně až ke konci, kdy Kalvi trefil břevno. Remíza tím pádem asi zasloužená,“ dodal mladý záložník.

Pro Viktorii není tato remíza dobrým výsledkem. Stále se totiž drží na nelichotivé páté příčce a ztráta na čtvrté Slovácko je pětibodová.

V případě vítězství Viktorie a prohry Slovácka se Spartou by měl plzeňský tým ztrátu pouhých tří bodů, nicméně i zápas k dobru.

Zdroj: FC Viktoria Plzeň

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.