Spojte se s námi


Fortuna liga

Dominik Janošek mění působiště! Talentovaný mladík bude oblékat dres Zlína

Dvaadvacetiletý střední záložník Dominik Janošek končí své hostování v Mladé Boleslavi. Plzeň ovšem tohoto mladíka posílá obratem na další hostování, tentokrát do Zlína.

Publikováno

dne

Dvaadvacetiletý střední záložník Dominik Janošek končí své hostování v Mladé Boleslavi. Plzeň ovšem tohoto mladíka posílá obratem na další hostování, tentokrát do Zlína.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz

Vedení Fastavu se s Viktorií Plzeň dohodlo na podmínkách hostování Dominika Janoška, které bude trvat do konce sezóny. Jedná se o hostování bez opce.

Brněnský odchovanec odehrál v letošní sezóně v dresu Mladé Boleslavi 12 utkání, ve kterých si připsal 721 minut a 1 asistenci.

Dvaadvacetiletý Janošek patřil k oporám Lvíčat v kvalifikaci na EURO do 21 let. V cestě na závěrečný turnaj do Maďarska a Slovinska pomohl v devíti duelech dvěma brankami a Lvíčata tak postoupila ze čtvrté kvalifikační skupiny z prvního místa.

„Moje minutáž se zmenšovala. Čeká nás EURO U21 a chci být co nejvíce na hřišti. Jsem rád, že se to povedlo dotáhnout,“ popisuje svůj přesun nová posila ševců Dominik Janošek.

Zlín se aktuálně nachází s 18. body na 13. místě, když už v příštím kole narazí na Zbrojovku Brno, která drží první nesestupovou příčku. Uvidíme tak, zda Janošek nastoupí v pro něj zajímavém klání už za týden.

Zdroj: fcfastavzlin.cz, transfermarkt.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.